web analytics
red orange yellow green blue pink

Ons Bedrijf

Onderhoudsbedrijf Oscar Peeters is een bedrijf dat allround bouw- en onderhouds-werkzaamheden verricht aan gebouwen en woningen. Allround houdt in dit geval in dat de hele binnen- en buiten-kant van gebouwen hieronder vallen, exclusief constructieve aanpassingen. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan: Renovatiewerkzaamheden, timmerwerk ,tegels zetten ,keukens plaatsen, loodgieterwerk, schilderwerk etc.etc. Maar ook nieuwbouw van recreatiewoningen, paardenstallen.

Voordelen van het inschakelen van onderhoudsbedrijf Oscar Peeters is dat u geen afstemmingsproblemen krijgt met verschillende bedrijven doordat alles door hetzelfde bedrijf kan worden uitgevoerd. Dit is kosten- en tijdbesparend doordat hierdoor minder organisatie wordt verlangd. Verder kunt u met al uw vragen en/of opmerkingen bij één en dezelfde persoon terecht.

In plaats van alle werkzaamheden in en om uw huis zelf aan te pakken, of door een ‘handige’ vriend of kennis te laten doen, kunt u ook eens overwegen om bepaalde klussen uit te besteden. Bijvoorbeeld aan een ervaren en professioneel onderhoudsbedrijf.

Onderhoudsbedrijf Oscar Peeters heeft al zeer veel en diverse karweien aangepakt en tot bijzondere tevredenheid van haar klanten uitgevoerd.

Onderhoudsbedrijf Oscar Peeters is een bijzonder veelzijdig bedrijf. Wij gaan geen karwei uit de weg en voor de meeste karweien draaien wij onze hand niet om. De resterende en vaak lastigere opdrachten zien wij dan alleen maar als een uitdaging!

Onderhoudsbedrijf Oscar Peeters is een allround onderhoudsbedrijf en kan dus veel meer voor u betekenen. Als klein bedrijf kunnen wij u persoonlijk te woord staan en zo de beste opties aandragen voor elke opdracht. Altijd in overleg met u, als particulier of bedrijf.

Maak eens een vrijblijvende afspraak met Oscar Peeters te Biggekerke en laat u informeren over de beste oplossing voor uw timmer of onderhoudswerk.

Website Design by Web design Company
Powered by Wordpress